dnbe_3D_no-svart-trykk

Wenche Myhre til Askim med Askim Soul Children

Arkiv

Wenche Myhre og Det Norske Blåseensemble
Foto: Michael Pfleghar.

Wenche Myhre til Askim med Askim Soul Children


Wenche Myhre og Det Norske Blåseensemble setter opp juleshow sammen i Askim Kulturhus 18. desember. Dirigent er Anders Eljas, og med på scenen er også Askim Soul Children.

I «Wenches jul med Det Norske Blåseensemble» fremfører Wenche Myhre og Blåseensemblet kjente og kjære julesanger.

- Jeg kan love et spektakulært og forrykende sceneshow for hele familien. «Wenches jul med Det Norske Blåseensemble» er et helaftens konsertshow med kjente og kjære julesanger. Her blir det fullt ”trøkk”, mye moro og ekte juleglede for både store og små, sier Wenche Myhre. 

Kjøp billetter til konserten her.

Gleder seg til samarbeidet

- Blåseensemblet er et fantastisk orkester, som jeg gleder meg veldig til å samarbeide med. Det blir også morsomt å opptre i Askim sammen med Askim Soul Children, sier Wenche Myhre. 

Wenche Myhre og Blåseensemblet besøker også Fredrikstad, Sarpsborg og Halden med «Wenches jul med Det Norske Blåseensemble».

Askim Soul Children er et barne- og ungdomskor som består av rundt 35 til 40 medlemmer fra femteklasse og oppover.

- Forberedelsene til konserten går veldig bra. Vi har allerede hatt flere konserter i høst med blant andre Maria Arredondo. Nå er det fullt fokus på julekonserten med Wenche Myhre. Vi har allerede øvd mye og har nå to øvinger igjen som vi skal bruke til terping, forteller musikalsk leder i Askim Soul Children Camilla Stokstad.

Øver på kjente julesanger

Stokstad forteller også at konserten kommer til å inneholde mer utradisjonelle julesanger som de eldre blant publikum kanskje vil dra kjensel på.

- Noen av sangene har barna hørt fra før. Samtidig er det noen som er litt ukjente for dem. Vi synger ikke bare de mest typiske julesangene som «Glade jul», men også noen mer utradisjonelle som kanskje de litt eldre kjenner bedre til. For eksempel «Vinter og sne» og «Hva skal jeg gi deg til jul i år», sier hun.

Den musikalske lederen forteller at Askim-publikumet kan glede seg til julekonserten 18. desember.

- Jeg tror det kommer til å bli en flott julekonsert med mye energi og glede, men konserten innbyr også til den mer rolige, gode julestemningen. Og det gir jo ekstra stemning å ha barn og ungdom med på scenen. Jeg tror konserten kommer til å bli en blanding av høytid og hygge og moro. Barna synes det er gøy å synge i kulturhuset, og de gleder seg til å synge for publikum, forteller Stokstad.

«Wenches jul med Det Norske Blåseensemble»
Askim Kulturhus, fredag 18. desember kl. 20.00