dnbe_3D_no-svart-trykk
Wayne Bergeron avlyser Oslo-konsert

Wayne Bergeron avlyser konsert i Oslo

På vegne av Yamaha Norge og Det Norske Blåseensemble må vi dessverre informere om at morgendagens konsert og clinic på Cosmopolite er avlyst. Wayne Bergeron ble møtt med passtrøbbel ved flyplassen i Los Angeles, og avlyser sine engasjementer i Stockholm og Oslo denne uken. Bergeron er svært lei seg for det intrufne.

– Vi er utrolig lei oss for dette. Et fullsatt Cosmopolite skulle få oppleve stjernetrompetisten i morgen. At han i dag melder at han har passtrøbbel og ikke møter som avtalt til jobben vi har engasjert ham til, er skuffende. Vi har jobbet på spreng sammen med Yamaha sentralt i hele dag for å prøve å løse dette. Det har dessverre ikke latt seg gjøre, informerer Lasse Thing Helseth i Yamaha Music Europe avd. Norge.

Frank Brodahl, trompetist i Det Norske Blåseensemble, var en av pådriverene til å få Wayne Bergeron til Norge. Han er naturlig nok også veldig skuffet.
– Dette hadde vi gledet oss til. De siste dagene har vi øvd og forberedt oss godt til konserten. Akkurat nå er jeg mest lei meg på vegne av alle Bergeron-fans fra inn- og utland som ikke får opplevelsen de hadde gledet seg til, sier Brodahl. 

Direktør i Det Norske Blåseensembe, Geir Rebbestad, beklager også avlysningen på det sterkeste.
– Dette ligger dessverre utenfor vår kontroll. Yamaha har engasjert artisten og det er svært beklagelig at han ikke møter til jobben som avtalt. Her er det først og fremst publikum som er den tapende part og det er de vi tenker aller mest på, sier Rebbestad.

Refusjon av billetter

Alle som har kjøpt billetter til konserten vil få disse refundert fra Ticketmaster. Dersom billetten er kjøpt og betalt med kort via Ticketmaster.no,ta kontakt på 81533133. De som har kjøpt billett via 7-eleven/Narvesen/andre utsalgssteder må kontakte utsalgssted for å få refundert pengene.

Spørsmål om avlysningen bes rettes til

Lasse Thing Helseth
Yamaha Music Europe avd. Norge 
Tlf. 908 83824
Epost: lasse.helseth@music.yamaha.com
 

andre relaterte nyheter

Det%20Norske%20Bl%C3%A5seensemble%20Foto%20Veronica%20van%20Groningen
Annet
Vi tar smittevern på alvor!
LES MER
980x650_stian14_3
Klassisk, Annet
Haydns Trompetkonsert slik du aldri før har hørt den
LES MER
AVLYST
Annet
Avlysninger og billettrefusjon som følge av koronavirus
LES MER