dnbe_3D_no-svart-trykk

Vant gullbillett til eget korps

Arkiv

Christin%20Enghaug%20-%20bredde
Christin Enghaug i Hauge Musikkorps
Vant gullbillett til eget korps

Christin Enghaug (49) sjarmerte juryen i senk og vant en eksklusiv gullbillett i Det Norske Blåseensembles konkurranse på Facebook. Billetten innebærer gratis adgang til alle deres konserter i 2015 for to personer. Den skal hun dele med sine medmusikanter i Hauge Musikkorps på Rolvsøy i Fredrikstad. – Dette var veldig overraskende, og vi gleder oss stort til å gå på konsertene, sier Enghaug.

I løpet av januar har Det Norske Blåseensemble gitt bort fem gullbilletter som gir gratis adgang til alle deres konserter i 2015 for to personer. Fire av billettene ble gjemt under et sete i konsertsalen i forbindelse med Nyttårskonserten i henholdsvis Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Askim. Den femte gullbilletten kunne vinnes i en konkurranse på Facebook, der deltakerne måtte skrive hvorfor de fortjente gullbilletten.

Sjarmerte juryen
Juryen i Det Norske Blåseensemble ble sjarmert i senk av svaret til Christin Enghaug fra Saltnes i Råde, og hun ble kåret til vinneren av konkurransen. Dette skrev Enghaug: «Ønsker meg gullbilletten til alle medmusikanter i Hauge Musikkorps på Rolvsøy i Fredrikstad. Korpset fyller 109 år i 2015 og har ca 40 medlemmer fra 15-80 år. Garantert at det vil være kamp om billetten til hver eneste konsert. Tvi tvi. Håper vi vinner.»
 
– Dette var veldig overraskende og veldig morsomt. Jeg pleier ikke å delta i slike konkurranser, og jeg pleier ikke å vinne på lodd eller noe annet, sier en glad Enghaug.

Hauge Musikkorps (http://hauge-musikkorps.no) ble stiftet helt tilbake i 1906 og holder til på Rolvsøy i Fredrikstad. Enghaug spiller fløyte i korpset, og det har hun gjort siden 1998.

- Vi er et flott korps med hobby-musikanter i alle aldre. Nå er vi cirka 40 personer i korpset, og vi er minst like opptatt av å ha det sosialt og moro som å spille konserter, forteller Enghaug.

- Profesjonelle og flinke
Enghaug jobber til daglig som markedssjef i Nordea Finans og er bosatt på Saltnes i Råde. Hun forteller at hun har sett og hørt Det Norske Blåseensemble i Fredrikstad sentrum tidligere, men at hun aldri har vært på en konsert med dem.
 
- Jeg vet at Blåseensemblet er profesjonelle og flinke, og det hender faktisk at noen av musikerne er instruktører for Hauge Musikkorps. Jeg har ofte tenkt på å dra på en konsert med dem, men det har liksom ikke blitt noe av, sier Enghaug.

Loddtrekning
Nå skal Enghaug altså dele konsertbillettene med alle sine medmusikanter i løpet av året, og hun har en plan for hvordan det skal gjøres.
 
- Det kommer garantert til å bli stor pågang, og det blir neppe noe problem å få brukt billettene. Men vi bør nok planlegge i god tid. Om det er flere som er interessert i samme konsert, satser vi på loddtrekning. Jeg regner vel med at jeg blir en slags billettsjef, så det synes jeg er mest rettferdig, sier Enghaug, som også gleder seg til å ta med samboeren sin på en av konsertene. Han spiller barytonsaksofon i samme korps.
 
- Vi gratulerer Christin Enghaug så mye med gullbilletten, og ønsker henne og alle hennes medmusikanter i Hauge Musikkorps hjertelig velkommen på konsertene utover året, sier salgsleder Frode Martinsen i Det Norske Blåseensemble.