dnbe_3D_no-svart-trykk

Trofaste venner

Arkiv

Det Norske Blåseensembles Venner har levd i perfekt harmoni med orkesteret helt siden stiftelsen i 2002. De er svært gode musikalske venner.
 
venneforeningen
Venneforeningens leder Rino Andreassen og nestleder Jorunn Flakstad Torgersen er solide støttespillere.
- Vi kjenner ensemblet godt, og gjør det vi kan for å støtte på alle måter, sier leder Rino Andreassen smilende.
 Han og nestleder Jorunn Flakstad Torgersen har begge hatt styreverv i foreningen i flere år. Sammen med 200 medlemmer trer de ofte støttende til og hjelper med ulike oppgaver i forbindelse med konserter og markedsføring.
 - Venneforeningen ønsker enda flere medlemmer. Det koster ikke mer enn 200 kroner året å være medlem, og man får rabatt på konsertbilletter og andre goder, forteller Jorunn.
- Jeg er oppvokst med musikk og er veldig stolt av musikerne i Det Norske Blåseensemble. Derfor brenner jeg både for musikken og venneforeningen, legger hun til.
 
Foreningen ønsker å spre informasjon om ensemblet, samt inspirere og støtte det musikalske arbeidet, i tillegg til å spre god og interessant musikk til primært Østfolds befolkning.
 Dersom du er glad i god musikk og ønsker å st��tte Østfolds eneste profesjonelle orkester, så ønsker venneforeningen deg velkommen.
 
- Vi har egne samlinger og opplever mye morsomt sammen, sier leder Rino Andreassen.