dnbe_3D_no-svart-trykk

Salsa og fullt trøkk i Sarpsborg

Arkiv

Konserten med Hovedøen Social Club ble krydret med en gjeng spontane salsadansere.

 
hoved%C3%B8en
Salsadansere "kuppet" konserten med Hovedøen Social Club, og bidro til stor publikumssuksess.
De tre konsertene i slutten av februar sammen med Hovedøen Social Club ble en stor opplevelse både for publikum og musikere.
Hovedøen-sjef Sverre Indris Joner oppfordrer nesten alltid folk til å danse under konsertene. På konserten på Janitsjarhuset i Sarpsborg vikk vi oppleve en helt spesiell kveld.

Salsa Vida
Fra Fredrikstad kom det nemlig besøk fra dansegruppen Salsa Vida. Etter oppfordring fra Det Norske Blåseensemble tok de med seg danssko, godt humør og genuin danselyst til latinamerikanske rytmer.
Og salsa fikk de i mengder. De danseglade lot seg ikke be to ganger, og med sine herlige dansetrinn forsterket de publikumsopplevelsen flere hakk. Musikerne ble også ekstra giret av stemningen.

Stinn brakke
Janitsjarhuset i Sarpsborg fikk publikumsrekord, og stemningen fredagskvelden var nesten elektrisk. Enkelte musikere påpekte allerede før de gikk på scenen, at her er det noe spesielt i lufta.
Hovedøen Social Club og Det Norske Blåseensemble leverte musikalske varer i toppklasse. Sjarmerende aksent på sangteksten gjorde det fullkomment. Publikum klappet, vippet foten, rytmeristet kroppen og viste alle tegn som avslørte at de ble underholdt.

sah