dnbe_3D_no-svart-trykk

Ny hovedsponsor for Det Norske Blåseensemble

Arkiv

Ny hovedsponsor for Det Norske Blåseensemble

Det Norske Blåseensemble er stolte over å presentere entreprenørselskapet Kynningsrud AS som ny hovedsponsor for 2016. Administrerende direktør Geir Rebbestad i Det Norske Blåseensemble ser fellestrekkene med den nye hovedsponsoren. - Både Blåseensemblet og Kynningsrud har lange tradisjoner i sine respektive bransjer. Begge er også lokalisert i Halden, men samtidig virksomme i hele Norge og i utlandet, sier han.
 
Kynningsrudgruppen er for de fleste mest kjent for sine grønne mobilkraner, og er en allsidig aktør i bygg- og anleggsbransjen. På hjemmebane i Halden er selskapet også en aktiv sponsor, med engasjement i blant annet Haldens idrettsliv og Allsang på grensen.
 
HMS-konferanse med messing
Det var under Kynningsrudgruppens årlige HMS-konferanse at nyheten om sponsoratet ble kjent. Det Norske Blåseensembles messingseksjon overrasket de 100 deltakerne på konferansen med en minikonsert. Harald Kynningsrud, styreleder i Kynningsrud AS, kunne stolt fortelle de ansatte at de vil høre mer til orkesteret i 2016.
 
70 år og jubileumsforestilling
Harald Kynningsrud forteller at de er stolte over å kunne være hovedsponsor for Norges eldste kulturinstitusjon. Kynningsrud AS er heller ingen nykommer, og har 70-årsjubileum i 2016.
 
- Vi ser frem til å bli få oppleve orkesteret fremover, og gleder oss spesielt til vår jubileumsfeiring for våre ansatte senere i år. Der vil orkesteret også delta, sier Harald Kynningsrud.
 
 
IMG_5715
Geir Rebbestad (t.v.) og Harald Kynningsrud er begge strålende fornøyde med den nye avtalen.
 
IMG_5701
Messingseksjonen i DNBE overrasket deltagerne på årets HMS-konferanse med en minikonsert.
IMG_5714
Avtalen som ny hovedsponsor for Det Norske Blåseensemble signeres av Harald Kynningsrud og Geir Rebbestad.