dnbe_3D_no-svart-trykk

Jubileumsåret 2014

Arkiv

emblem2014 er ikke bare jubileumsår for Grunnloven. Vi kan også glede oss over at Norges eldste orkester har hatt sitt virke i Østfold i 280 år. Norges eldste profesjonelle orkester, ja faktisk Norges eldste kulturinstitusjon i fortsatt drift, finnes altså i Østfold. Dette gir fylket vårt en sentral plass i norsk kulturhistorie, noe vi sammen kan være svært stolte av.

Det Norske Blåseensemble har opparbeidet et stadig større navn internasjonalt. Plateutgivelser de siste årene har ført til svært gode anmeldelser i internasjonal presse, gitt radiospilling over hele verden, og ført til invitasjoner fra prestisjetunge utenlandske festivaler. Det gleder oss at det i de fleste utenlandske anmeldelsene ikke bare er vi og musikken vår som blir omtalt i positive ordelag, men faktisk også både Halden og Østfold. Det er stort for oss at vi med vår musikk som utgangspunkt kan få lov til å være ambassadører for både hjembyen og hjemfylket vårt.

Administrerende direktør Geir RebbestadDet viktigste for oss er likevel den lokale anerkjennelsen. Ingen ting smaker bedre enn suksess på hjemmebane. Jeg er trygg på at vi tilbyr konserter for enhver smak, men vi hører gjerne fra deg om du har konstruktive innspill på hvordan vi kan bli flinkere til å kommunisere med vårt lokale og mest verdifulle publikum. La oss sammen finne oppskriften på �� glede hverandre. 

Jeg ønsker dere alle et riktig godt kulturår, og håper Det Norske Bl��seensemble kan glede stadig flere i året som kommer.

Geir Rebbestad
Administrerende direktør
signatur geir rebbestad