dnbe_3D_no-svart-trykk

Christer Elnes ansatt som ny markedsansvarlig

Arkiv

Christer Elnes
Christer Elnes - Ny markedsansvarlig i DNBE

Christer Elnes ny markedsansvarlig i DNBE

 
Christer Elnes er ansatt som markedsansvarlig i Det Norske Blåseensemble. Han kommer fra stillingen som produksjonssjef i Opera Østfold og har lang erfaring med kulturlivet i Halden og Østfold. – Jeg gleder meg stort til å jobbe med Det Norske Blåseensemble, og utvikle deres merkevare, lokal forankring og ikke minst bidra til å nå ut til en enda større del av befolkingen, sier Elnes.
 
Christer Elnes (36) er utdannet innen økonomi, strategi/markedsføring, men har jobbet størstedelen av sitt yrkesaktive liv i kulturens tjeneste. Fra han skrev og produserte sitt første teaterstykke som 10 åring, har det bare gått slag i slag. Fra 2005 har han jobbet som produsent/produksjonssjef for Opera Østfolds suksessfulle oppsetninger på Fredriksten festning. I tillegg har han jobbet aktivt som dirigent og instruktør for skolekorps, samt med forskjellige lokale amatørteateroppsetninger.  
 
Jeg kjenner ensemblet godt fra tidligere. Opera Østfold har hatt et godt samarbeid med Det Norske Blåseensemble i mange år både med oppsetningene på festningen, og i andre mindre sammenhenger. I tillegg har jeg selvfølgelig vært på mange av ensemblets konserter, kjenner mange av musikerne fra før og har fulgt med på hva ensemblet har gjort de siste årene. Forteller den nyansatte markedsansvarlige. 
 
- Vi er veldig fornøyde med å ha ansatt Christer Elnes som ny markedsansvarlig i blåseensemblet. Han har lang erfaring fra kulturbransjen, har en relevant utdanning i bunnen og mange spennende tanker rundt hvordan vi skal nå både våre kortsiktige og langsiktige mål forteller en fornøyd administrerende direktør, Geir Rebbestad, i Det Norske Blåseensemble.     
 
Christer Elnes tiltrer stillingen formelt 1.juni, men er allerede godt i gang i arbeidet i et vikariat som markedskoordinator han har hatt siden nyttår.