dnbe_3D_no-svart-trykk

Blåseensemblet med gratis fyrverkerikonsert

Arkiv

Tor Endresen, fyrverkerikonsert, Halden torg, Reidun Sæther
– Fyrverkerikonserten kommer til å bli en fantastisk opplevelse, sier Tor Endresen.

Blåseensemblet med gratis fyrverkerikonsert

Det Norske Blåseensemble åpner Fredriksten Musikkfestuke med pomp og prakt. Lørdag 6. juni gjentar orkesteret suksessen med gratis fyrverkerikonsert på Halden torg. Denne gang er folkekjære Tor Endresen og Reidun Sæther med som solister sammen med Haldens egne Frank Skovrand og Roger Fjeldet.

Det Norske Blåseensemble gir haldenserne en gratiskonsert av de sjeldne lørdag 6. juni. Da gjentar Blåseensemblet fjorårets fyrverkerikonsert på Halden torg.

Igjen er konserten gratis, og alle er velkomne til et forrykende show på sydsiden. 

På scenen står også den folkekjære sangeren Tor Endresen. Han gleder seg til det spektakulære showet. 

– Fyrverkerikonserten kommer til å bli en fantastisk opplevelse.  Jeg vil beholde minnene, så derfor har jeg alliert meg med en kamerat som skal filme konserten, forteller scenesjarmør Tor Endresen til dnbe.no.  

Trives i Halden

Tor Endresen.Den erfarne entertaineren har opptrådt de fleste steder i vårt langstrakte land, og sett mange vakre steder. Likevel har Halden har en spesiell plass i hjertet til den sympatiske bergenseren. 

Mannen med den store stemmen har nemlig sunget i festningsbyen ved flere anledninger, blant annet i programmet «Allsang på grensen» og med Elisabeth ”Bettan” Andreassen i Brygga kultursal.   

– Halden er en flott by. Du vet, vi bergensere trives godt i maritime byer med historisk sus. Jeg er med på kirkekonserten i Halden hvert år, og Immanuels kirke har uten tvil den flotteste Jesusfiguren i hele Norge, skryter Tor Endresen.

Sexy duett

Å synge med store, mektige orkestre er ikke noe nytt for Tor Endresen. Han har blant annet opptrådt på militærtattoo og med Kringkastingsorkesteret.

Haldens store stolthet, Det Norske Blåseensemble, er imidlertid et nytt bekjentskap for den allsidige artisten.

- Jeg har hørt at de er så flinke, så det blir veldig spennende å opptre sammen med Blåseensemblet. Jeg gleder meg også til å synge duett med Reidun Sæther, som jeg aldri har sunget sammen med på scenen, sier bergensartisten. 

- Vi to skal blant annet fremføre verdens mest sexy låt, «Quando, Quando, Quando», smiler alltid blide Tor Endresen. 

Fyrverkerikonsert lørdag 6. juni kl. 21.00 på Halden Torg
Fyrverkerikonsert 2014, Halden, Det Norske Blåseensemble
Fyrverkerikonserten på Halden torg i fjor sommer ble en stor suksess.