dnbe_3D_no-svart-trykk

Atle Pettersen på ny turné med Blåseensemblet

Arkiv

Atle-Pettersen-50s_0365-med
Atle Pettersen
Atle Pettersen på ny turné med Blåseensemblet

Atle Pettersens storband-forestilling med Det Norske Blåseensemble ble en stor suksess. Nå legger artisten ut på ny og større ”Like Frankie”-turné.

I fjor høst debuterte populære Atle Pettersen (25) med storband-forestillingen «Like Frankie» i samarbeid med Det Norske Blåseensemble. Responsen fra publikum var overveldende, og nå legger Atle og Blåseensemblet ut på ny turné sammen.

- Det er en helt unik opplevelse å stå på scenen med et stort blåseorkester. Det blir et fantastisk trøkk! Jeg har vært kjempegira på å spille med Blåseensemblet igjen, og heldigvis fikk jeg viljen min, smiler Atle Pettersen til dnbe.no.

Besøker Sørlandet
I oktober besøker Atle og Blåseensemblet Halden, Askim, Skien, Sandnes, Mandal, Kristiansand og Drammen med storbandforestillingen «Like Frankie».

- Vi spilte fire konserter i fjor høst, men det er gøy å kunne sette opp enda flere konserter i år. Da blir det en ordentlig turné, og det er det som er moro! ler 25-åringen.
Atle forteller at «Like Frankie» var en helt ny og annerledes opplevelse for ham som artist. Og at forestillingen og samarbeidet med Blåseensemblet ga mersmak.

- Det var hyggelig at vi fikk så god respons fra publikum, og at det så å si var utsolgt på alle konsertene, sier han.

Festaften i Frank Sinatra og Dean Martins ånd
«Like Frankie» er et helaftens show i musikkstilen crooning. Dette er en spesiell sangstil som kjennetegnes av myk, sentimental stemmebruk, gjerne akkompagnert av et storband. Bing Crosby, Frank Sinatra og Dean Martin er eksempler på kjente croonere.

I storbandforestillingen tolker Atle Pettersen selv en rekke låter av kjente artister og band som Beatles, Michael Jackson og Deep Purple. Alt i Frank Sinatra og Dean Martins crooner-ånd.

- Jeg kan love publikum en forrykende forestilling med et orkester på over 30 personer i ryggen og ordentlig ”trøkk”, sier den populære artisten.

Hyller Blåseensemblet
Produksjonssjef Heidi Maria Raude i Det Norske Blåseensemble betegner samarbeidet med Atle Pettersen som veldig spennende.

- Atle er et stort musikalsk talent, og vi gleder oss til en ny runde med «Like Frankie». Vi vet at dette er en sjanger han behersker, og tror publikum vil sette stor pris på nye konserter i høst, sier Raude.

Selv hyller Atle samarbeidet han har med Norges eldste profesjonelle blåseensemble.
- Jeg visste ikke så mye om Blåseensemblet før vi begynte å samarbeide, men det er helt klart et av Norges beste orkestere som takler et bredt spekter av musikalske sjangre på en god måte. Det er veldig morsomt å jobbe sammen med så dyktige musikere, sier Atle Pettersen.

Konsertdatoer «Like Frankie» - Atle Pettersen

7. oktober: Brygga kultursal i Halden kl. 19.00
Kjøp billetter her.
 
Torsdag 8. oktober: Askim Kulturhus kl. 20.00
Kjøp billetter her.

Søndag 11. oktober: Ibsenhuset i Skien kl 19.00
Kjøp billetter her.

Tirsdag 13. oktober: Sandnes kulturhus kl 19.30.
Kjøp billetter her.

Onsdag 14. Oktober: Buen kulturhus i Mandal kl 19.30.
Kjøp billetter her.

Fredag 16. oktober: Kilden teater- og konserthus  i Kristiansand kl 19.30. 
Kjøp billetter her.

Lørdag 17. oktober: Drammens teater kl. 19.00.
Kjøp billetter her.

Se www.dnbe.no/program for mer informasjon.