dnbe_3D_no-svart-trykk

Nyheter

Arkiv

Nyheter arkiv

Barokk, makroner og Kåre Conradi
21.10.2016 - Nyheter
Unn deg selv en helaftens tidsreise tilbake til barokken, dandert med Kåre Conradi, Det Norske Blåseensemble og søte makroner!
Les mer
Geir Lysne om klassisk improvisasjon: "Hvor død må en komponist være for at en utøver eller dirigent skal kunne bruke materialet som et utgangspunkt?"
07.10.2016 - Nyheter, Sanntidsmusikk
Geir Lysne: Hva skjer når man hopper over komponist og dirigent, og lar de klassiske musikere selv ta samtlige kunstneriske valg i en konsertsituasjon? Fri-jazz er en vanlig kunstnerisk arbeidsmetode innen den sjangeren, men hvilken musikk oppstår når man bruker samme metodikk med musikere som har annen skolering og referanserammer? Fri-klassisk?
Les mer
Dextra Musica satser på Halden
28.06.2016 - Nyheter, Sanntidsmusikk
Denne uken kunne endelig Anders Bjørnsen hos Dextra Musica, slippe nyheten at de støtter Det Norske Blåseensembles Sanntidssatsning med en halv million.
Les mer
Musikkfest i hele Østfold
22.05.2016 - Nyheter, Historisk musikk
For tredje år på rad arrangeres Kammerfest i Østfold, en musikkfestival med fokus på klassisk musikk spilt på ulike arenaer i Østfold. Det Norske Blåseensemble er godt representert under festivalen. Orkesteret deltar på åpnings- og avslutningskonserten og ikke minst er vår egen Inger Johanne Berg en av festivalens festivalprofiler.
Les mer
Gleder seg til julekonserter
03.12.2014 - Nyheter
Den folkekjære artisten Anita Skorgan fryder seg over å være gjestesolist sammen med Yngve Gåsøy Romdal.
Les mer
Musikalsk Østfold-stimulans
07.01.2014 - Nyheter
Fylkesordfører Ole Haabeth mener Det Norske Blåseensemble er viktig for hele Østfold.
Les mer