dnbe_3D_no-svart-trykk
2-DNBE-alle-980x650
Foto: Veronica Van Groningen

Mye musikk for pengene

Det Norske Blåseensembles konserthøst 2019
Høsten 2019 byr på flotte konsertopplevelser og god butikk for Det Norske Blåseensembles svorne fans i Halden og i Moss. For første gang i ensemblets historie kan du kjøpe deg abonnement til samtlige seks konserter i høstserien – og det til røverpris!
For kun kr. 1 000 kan du fylle høsten med storslåtte kulturopplevelser som appellerer til hele følelsesapparatet. Fra konsertene «Beethoven – Haydn – Mozart» med klavervirtuos Christian Ihle Hadland, via spennende klassisk improvisasjon i «Rules of Behaviour I» med pianist Michael Wollny, til tradisjonsrike jul- og nyttårskonserter med blant annet landets triveligste totning, Knut Anders Sørum, ved mikrofonen. Alt det musikkhjertet begjærer. Se hele konsertprogrammet her.
 
Men en gunstig abonnementsordning håper ensemblet å kunne friste publikum til å oppleve den spennende bredden i konsertprogrammet. Den som følger ensemblet tett, vet at variasjonen i konstellasjoner og musikalske sjangere er stor. Og den som har latt seg friste til å utfordre egne musikalske smaksløker, kan også vitne om at belønningen er stor.
 
– Det er spesielt gøy å få tilbakemeldinger fra folk etter konserter innenfor sjangere som kanskje kan oppfattes som annerledes i vår region. For eksempel innenfor satsningen vår på klassisk improvisasjon/sanntidsmusikk. Da smaker det ekstra godt når den som kanskje var av den mest skeptiske typen på forhånd, står med tårer i øynene i begeistring etterpå. Så finnes det mange av de som uansett kjøper seg tre konsertbilletter i løpet av en sesong. De får jo i praksis tre konserter på kjøpet!, sier markedssjef Christer Elnes.
  
 
Viktig Pilotprosjekt 

Abonnementsordningen ser dagens lys i forbindelse med Det Norske Blåseensembles satsning på publikumsutvikling i Østfold. I pilotprosjektet er det publikum i Halden og Moss som får oppleve ensemblet i fullskala og som får tilgang til den gunstige ordningen. Etter hvert ønsker ensemblet å tilby samme løsning til Sarpsborg, Fredikstad og Indre Østfold. Det hele er muliggjort ved hjelp av svært kjærkommen støtte til prosjektet i en treårs-periode fra Sparebankstiftelsen DNB/Dextra.
 
 
Vil du bli abonnent? Les mer her.
 
 
 
 
 

andre relaterte nyheter

veronicavangroningen-DNBE2019-5
Session
Halden Sessions
LES MER
980x650_stian14_3
Klassisk, Annet
Haydns Trompetkonsert slik du aldri før har hørt den
LES MER
eickbrygga
Session, Annet
Det Norske Blåseensemble med Mathias Eick klare for Elbjazz2020
LES MER