dnbe_3D_no-svart-trykk
AVLYST

Avlysninger og billettrefusjon som følge av koronavirus

Koronavirus og avlysninger
Som en følge av myndighetenes tiltak mot spredning av koronaviruset er alle kulturarrangementer avlyst i Norge. For det Norske Blåseensemble er alle planlagte konserter denne vårsesongen - inkludert konsertene i Tyskland - avlyst. Åpningen av Sarpsborg scene 17. april er utsatt.
Det Norske Blåseensemble vil som et utganspunkt tilbakebetale billetter (minus billettgebyr) til våre konserter. 

Konsertene dette gjelder er:
Vår Verden - Fargespill Østfold 
Bach-Haydn-Bach
Årstidene
Gallakonsert Halden
Nasjonalromantiske Perler


Vår Verden - Fargespill
  • Refusjon via Ticketmaster, for kunder som har kjøpt billetter i sitt navn på nett går dette automatisk. Se ticketmaster.no. For kunder som har kjøpt uregistrert billett, ta kontakt med Det Norske Blåseensemble - marked@dnbe.no for videre instruksjoner.

Bach-Haydn-Bach
  • For konsertene i Halden, Sarpsborg og Fredrikstad skjer refusjon via Ticketmaster, for kunder som har kjøpt billetter i sitt navn går dette automatisk. Se ticketmaster.no. For kunder som har kjøpt uregistrert billett, ta kontakt med Det Norske Blåseensemble - marked@dnbe.no for videre instruksjoner.
  • For konserten i Moss (moss kirke) der Moss kulturhus er arrangør, avventer de foreløpig refusjon til bransjens ulike forbund har uttalt seg. Følg med på moss-kulturhus.no for informasjon.
  • For konserten på Den Norske Opera&Ballett vil som har betalt med kort, refunderes automatisk via bank. De som har betalt kontant eller med gavekort, blir kontaktet av Operaen de nærmeste dagene.

Årstidene
  • For konserten i Halden er det refusjon via Ticketmaster, for kunder som har kjøpt billetter i sitt navn på nett går dette automatisk. Se ticketmaster.no. For kunder som har kjøpt uregistrert billett, ta kontakt med Det Norske Blåseensemble - marked@dnbe.no for videre instruksjoner.
  • For konserten i Moss der Moss kulturhus er arrangør vil også billettene refunderes, men dette kan ta noe tid. 

Gallakonserten 17. mai
  • Det blir refusjon via Ticketmaster, for kunder som har kjøpt billetter i sitt navn på nett går dette automatisk. Se ticketmaster.no. For kunder som har kjøpt uregistrert billett, ta kontakt med Det Norske Blåseensemble - marked@dnbe.no for videre instruksjoner.

Nasjonalromantiske Perler
  • For konserten i Moss der Moss kulturhus er arrangør vil også billettene refunderes, men dette kan ta noe tid. 

Åpningskonserten på Sarpsborg scene er utsatt, her må de som har kjøpt billett ta kontakt med Sarpsborg scene ved spørsmål.

For spørsmål rundt refusjon av billetter kontakt Christer Elnes, markedssjef DNBE - 90744110, ce@dnbe.no 

andre relaterte nyheter

Det%20Norske%20Bl%C3%A5seensemble%20Foto%20Veronica%20van%20Groningen
Annet
Vi tar smittevern på alvor!
LES MER
980x650_stian14_3
Klassisk, Annet
Haydns Trompetkonsert slik du aldri før har hørt den
LES MER
eickbrygga
Session, Annet
Det Norske Blåseensemble med Mathias Eick klare for Elbjazz2020
LES MER