dnbe_3D_no-svart-trykk

Informasjonskapsler og personvern



Det Norske Blåseensemble forplikter seg med dette til å være åpne om de personopplysningene vi samler inn om deg, og om hvordan disse personopplysningene brukes og deles.
Bruk av Det Norske Blåseensembles tjenester skjer i henhold til bestemmelsene i denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som bruker av Det Norske Blåseensembles tjenester å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker. Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere av Det Norske Blåseensembles tjenester som erklæringen dekker.


Personvern og cookies


1. Ansvar

Det Norske Blåseensemble, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
Spørsmål om personvern kan rettes til markedssjef Christer Elnes, ce@dnbe.no.

2. Informasjonen vi samler inn

Vi samler inn dine personopplysninger for å levere, støtte, tilpasse og utvikle tjenestene våre, og for å gjøre tjenestene mer relevante og nyttige for deg. Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. 

2.1. Nyhetsbrev

Ved å registrere deg for mottak av vårt nyhetsbrev samler vi følgende opplysninger om deg eller ditt brukerutstyr:

E-postadresse 

2.2. Billettkjøp

Ved å kjøpe billett gjennom våre tjenester registreres dine kjøp, reservasjoner eller kansellasjoner, dette inkluderer følgende informasjon:
  • E-post
  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer og by
  • Mobilnummer
  • Eventuell rabatt (Student/medlemspris/abonnent/evt. spesialpris)
  • Kundekategori (eks. abonnementskunde eller medlem i vår venneforening)
  • Gjennom hvilken kanal billetten er kjøpt og hvor i salen du sitter
  • For å utvikle våre tjenester kan vi – ved enkelte anledninger - sende deg spørreundersøkelser. Du forplikter deg ikke til å svare på spørreundersøkelser, og du kan selv velge hvilken informasjon du oppgir. Vi vil informere hvorvidt spørreundersøkelsen er anonym eller ikke.Alle kundedata, samt kjøpshistorikk (ikke kortnummer) blir lagret på server hos vår billettsystemleverandør.

2.3. dnbe.no

Ved å besøke vårt nettsted dnbe.no loggføres dine bruksdata, for eksempel når du viser eller klikker på innhold (f.eks. en konsert) eller gjennomfører et søk.


3. Hvordan vi behandler dine personopplysninger

Det Norske Blåseensemble behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg en en personlig brukeropplevelse av våre tjenester.


3.1. Nyhetsbrev

Personopplysningene som samles inn i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev behandles:
  • For å sende ut våre nyhetsbrev til deg og dermed holde deg oppdatert konserter og arrangementer, eller lignende markedsføringsrelatert kommunikasjon, samt for å sende deg eksklusive tilbud
  • For å kontakte deg i forbindelse med endringer i denne personvernerklæringen
  • Hvis du deltar i kampanjer eller konkurranser arrangert av Det Norske Blåseensemble via våre nyhetsbrev, vil opplysningene du oppgir kun benyttes for å gjennomføre kampanjen eller konkurransen.
  • Vi benytter din e-postadresse for å bekrefte identiteten din
  • E-postadressen din lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet.
  • Du kan når som helst stanse mottak av våre nyhetsbrev ved å sende en e-post til marked@dnbe.no eller ved å benytte avmeldingsfunksjonen nederst i nyhetsbrevet.

3.2. Billettkjøp

Personopplysningene som samles inn i forbindelse med ditt billettkjøp behandles:
  • For å gjennomføre dine billettbestillinger
  • For eventuelt å sende deg epost med ikke-kommersielt budskap der du påminnes at det snart er konsert og for å informere om praktiske opplysninger
  • For å sende ut spørreundersøkelser. Vi ønsker alltid å utvikle våre tjenester og vil derfor sende deg spørreundersøkelser etter en forestilling eller et arrangement. Vi vil informere deg om formålet med spørreundersøkelsen, og vil ikke dele informasjonen med andre eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt 

3.3 dnbe.no
     
Opplysningene som samles inn i forbindelse med ditt besøk på dnbe.no benyttes for å tilpasse og forbedre innholdet på hjemmesiden vår, i tillegg til at vi kan vise deg annonser for våre forestillinger og arrangementer i andre kanaler og nettsteder utenfor vår hjemmeside.


3.3.1. Statistikk og analyse

Det Norske Blåseensemble samler inn opplysninger om besøkende på dnbe.no for å utarbeide statistikk på hvordan besøkende bruker nettstedet. Formålet er å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på vår hjemmeside. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer.


3.3.2. Bruk av informasjonskapsler

Det Norske Blåseensemble benytter informasjonskapsler på dnbe.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapslene gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Informasjonskapslene kan bare lagre tekst, som alltid er anonym, og som vanligvis krypteres.

Du bestemmer selv

Alle nettlesere gjør det mulig å begrense bruk av informasjonskapsler eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger.
På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.
Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vår så vel som andre nettsider.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre du som besøkende på dnbe.no både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Du som besøkende skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b. Informasjon om bruk av  informasjonskapsler er gjort tilgjengelig på dnbe.no.


3.3.3. Søk

Det Norske Blåseensemble lagrer informasjon om hvilke søkeord som benyttes på dnbe.no. Formålet med å lagre søkeord er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Det lagrede søkeordet kobles ikke til opplysninger om brukerne.

3.3.5. Henvendelser via marked@dnbe.no

Henvendelser via marked@dnbe.no kan lagres i våre digitale, datasikrede arkiver, med tilgangsstyringer.
Vi ber deg om å ikke sende sensitive personopplysninger pr. e-post.


4. Deling av informasjon til tredjeparter

Personopplysninger som samles inn for bruk av våre tjenester deles ikke til tredjepart.


5. Dine rettigheter

Som bruker av tjenestene til Det Norske Blåseensemble har du rett til å forespørre oss innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Det Norske Blåseensemble behandler dine personopplysninger på bakgrunn av ditt samtykke. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake av deg. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.
Forespørsler som nevnt over sendes til marked@dnbe.no.

Dersom du mener Det Norske Blåseensemble ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

6. Endringer i denne personvernerklæringen
Det Norske Blåseensemble forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer til denne personvernerklæringen vil brukeren bli skriftlig informert gjennom våre tjenester om dette på forhånd. Ved å fortsette å bruke våre tjenester etter endring i personvernerklæringen samtykker du til de endrede vilkårene.

Denne og eventuelt fremtidige personvernerklæringer overholder personopplysningsloven eller andre til enhver tid gjeldende regler for behandling av personopplysninger.