wb 1200x675 nettsider

Verdensstjerne til Cosmopolite Scene

På konserten på Cosmopolite Scene i Oslo 2. mars, forsterkes Det Norske Blåseensemble med komp og krones med selveste Wayne Bergeron.
Det er DNBEs egen Frank Brodahl som har sørget for at trompet-legenden Wayne Bergeron legger turen innom Stockholm og Oslo på sin kommende Europa-turné.
pressebilde fra sissel
Brodahl er i likhet med Bergeron én av Yamahas satsningsartister, og har i en årrekke jobbet tett på det han beskriver som verdenseliten av musikere. Flere av disse har base på USAs vestkyst.
 
– Wayne gjør alt av store produksjoner i USA, til tross for at han nærmer seg 60 år. Han er virkelig fortsatt en av de aller største, forteller Brodahl.
 
 
Med hjerte for musikken
 
Brodahl har arrangert og lagt til rette for en rekke tilsvarende konserter og turneer for mange amerikanske artister gjennom årene. Artistene kjenner hverandre, prater med hverandre og gir Brodahl de beste skussmål – både som musiker, arrangør og produsent.
 
– De har jo tillit til at dette er ‘skikkelige greier’, og det gjør at de gjerne kommer til Norge og spiller konsert. Jeg holder på med dette rett og slett fordi jeg synes det er innmari gøy, smiler Brodahl. Som ikke legger skjul på at hans personlige musikalske preferanser også har sitt hjerte på USAs vestkyst. Og slik har det vært helt siden han traff legenden Bobby Shew på 80-tallet.
 
– Det var Bobby som først inspirerte meg til å høre på westcoast og storbandmusikk. Og i løpet av årene har jeg blitt godt kjent i miljøet og har et stort kontaktnett – nasjonalt og internasjonalt, forteller Brodahl.  

Nå kan norske fans glede seg til å møte Wayne Bergeron på Cosmopolite 2. mars. Først "tett på" i Clinic kl. 18.00, deretter i konsert med Det Norske Blåseensemble kl. 21.00.
 
 
yamaha promo

andre relaterte nyheter

borregaard 980x650 alt2
Annet
Lyden av stolt historie
LES MER
barna peter og ulven
Annet
Eventyr på Sarpsborg Scene
LES MER
dsc01062
Annet
– Njuter av Halden
LES MER
Det Norske Blåseensemble
Tollbugata 4-6, 1767 Halden, P.B. 122,
N-1751 Halden, Norway
TEL: +47 69 17 82 50 (09.00-15.00)
HOVEDSPONSOR:
kyncmyk lang ramme 2017