peter-og-ulven-5

Peter og ulven

Lukkede forestillinger for grunnskolene i Sarpsborg kommune

Produsert for Den kulturelle skolesekken i samarbeid med Østfold kulturutvikling.
Lille Peter bor sammen med bestefaren sin i nærheten av en skog. Han får ikke lov til å gå utenfor gjerdet hvor ulven ligger på lur. En vakker vårdag lurer Peter seg ut sammen med vennene sine; en fugl, en katt og en vimsete and. Dagen forvandler seg til et spennende eventyr når ulven plutselig dukker opp.
Det spennende eventyret om Peter og Ulven fortelles gjennom en halvtime lang animasjonsfilm med levende musikk, fremført av Det Norske Blåseensemble. Forestillingen er et samarbeid mellom Østfold kulturutvikling og Det Norske Blåseensemblet og er en del av programmet for Den kulturelle skolesekken Østfold. I løpet av dagene 26.–28. september spilles til sammen seks forestillinger for over 3 000 barn i grunnskolene i Sarpsborg kommune. 
 
Den russiske komponisten, dirigenten og pianisten, Sergei Prokofiev, har skrevet musikken til det russiske eventyret. Musikken er iørefallende og vakker og de enkelte instrumentene blir grundig presentert av musikerne sammen med dirigenten Halldis Rønning. Peter og Ulven-filmen er regissert av britiske Suzie Templeton og Storm Studio er medprodusent. Filmen vant blant annet «Oscar» for beste animerte kortfilm i 2007.

Medvirkende

Det Norske Blåseensemble
Dirigent: Halldis Rønning
 

Medvirkende

Andre relaterte konserter

didrik2
Annet
Julekonsert med Det Norske Blåseensemble og Didrik Solli-Tangen
13.12, 15.12, 17.12, 19.12, 20.12
Halden, Porsgrunn, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad
Kjøp billett / LES MER
Det Norske Blåseensemble
Tollbugata 4-6, 1767 Halden, P.B. 122,
N-1751 Halden, Norway
TEL: +47 69 17 82 50 (09.00-15.00)
HOVEDSPONSOR:
kyncmyk lang ramme 2017