Sanne%20Kvitnes_980x650_%C2%A9Veronica%20van%20Groningen
Julekonsert med Det Norske Blåseensemble og Didrik Solli-Tangen. Gjest i Brygga Kultursal; Sanne Kvitnes. Foto: Veronica van Groningen.

Sanne Kvitnes

Sanger

Stemmeprakt. Innlevelse. Tekstforståelse. Utsøkt musikalitet. Dette er kun noen få av de superlativene man kan bruke på Sanne. Hun når utover scenekanten og inn i sjelen og hjertet ditt – og blir der. Fordi det er på scenen Sanne trives best – gjerne i full utfoldelse med teater, sang og dans. Hun viser fram en musikalsk bredde, treffsikkerhet og modenhet som er meget uvanlig for hennes unge år.
 
De siste to årene har hun spilt Inger Marie Soot i Soot Spelet i sluseamfiet på Ørje sammen med blant andre Dennis Storhøi, Samuel Fröler og Alexander Rybak. 
 
Det hele startet som Klatremus i barnehagens produksjon av Hakkebakkeskogen og da åpnet det seg en ny verden for henne. Hun har som barn og ungdom deltatt i utallige teaterforestillinger på lokalt plan, men har de siste årene jobbet som freelance skuespiller og sanger i Østfold.
 
Hun har blant annet gestaltet Askepott i Tre nøtter til Askepott og Alida i Frihetsspranget i Brottet Amfi, og har spilt på utallige events for blant andre Arbeiderpartiet, Sparebank 1 og Østfold fylkeskommune.
 
Sommeren 2016 deltok hun med sin far, Henning Kvitnes, på TV2s Allsang på Grensen og i oktober 2017 kunne du se henne på NRKs Beat for Beat for første gang.
 
Sanne Kvitnes kan tilby et stort reportoar, med musikk fra Evert Taube til Liza Minelli, med sanger fra musikaler som spesialitet.
Det Norske Blåseensemble
Tollbugata 4-6, 1767 Halden, P.B. 122,
N-1751 Halden, Norway
TEL: +47 69 17 82 50 (09.00-15.00)
HOVEDSPONSOR:
KynCMYK%20lang_ramme_2017