Ingeborg2_980x650
Julekonsert med Det Norske Blåseensemble og Didrik Solli-Tangen. Gjest på Sarpsborg Scene; Ingeborg Walther.

Ingeborg Walther

Sanger

Ingeborg er en ung og talentfull artist fra Sarpsborg med en unik nerve i sin stemme, noe som kommer tydelig fram i hennes musikalske fortolkninger. Høsten 2017 gjorde hun en sterk profil i TV2-programmet The Voice  hvor hun valgte Morten Harket som sin mentor. Harket har beskrevet Ingeborg som et naturtalent.

Hennes artistiske talent ble forøvrig anerkjent allerede i en alder av 12 år, da hun mottok Norsk Kulturskoleråds Drømmestipend i kategorien sang.

Ingeborg har også vært en del av gullrekka på NRK, hvor hun har vært å se i Beat for Beat, blant annet sammen med Lisa Børud. Ingeborg brenner også for teaterfaget, og har spilt roller både lokalt og nasjonalt. Hun var en del av Sound of Music in Concerts Norgesturne sammen med Maria Arredondo og Bjørn Skagestad. I to sesonger spilte hun også i musikalen Den Hvite Dame på Fredriksten Festning. Teaterinteressen startet imidlertid lokalt hos Villekulla Barne- og Ungdomsteater. Det lokale barneteateret gav Ingeborg mulighet for å utforske både sang og teater innenfor trygge rammer og i et støttende sosialt miljø. Dette har gitt henne tryggheten til å gå videre til større scener og mer krevende oppgaver. Hun avsluttet etter 10 år hos Villekulla våren 2018 med å gestalte rollen som Carmen i musikalen Fame, forøvrig til strålende kritikker.

I en alder av 19 år jobber Ingeborg for en karriere innen sang og teater. 
Det Norske Blåseensemble
Tollbugata 4-6, 1767 Halden, P.B. 122,
N-1751 Halden, Norway
TEL: +47 69 17 82 50 (09.00-15.00)
HOVEDSPONSOR:
KynCMYK%20lang_ramme_2017