dnbe_3D_no-svart-trykk
nyttaarskonserten

Nyttårskonserten

Billetter

09.01
KL 19.00
Brygga kultursal - Halden
10.01
KL 19.00
Moss kulturhus - Moss
Snart i salg
11.01
KL 19.00
Sarpsborg kirke - Sarpsborg
12.01
KL 19.00
Blå Grotte - Fredrikstad
Snart i salg
Velkommen til årets vakreste nyttårsfest!
Som en av sine kjære tradisjoner åpner Det Norske Blåseensemble det nye året med å ønske varmt velkommen til klassisk nyttårsfeiring! På sedvanlig vis smykker de seg med strålende solister fra inn- og utland med henholdsvis Østfolds egen Ida Gudim og islandske Oddur Jónsson. Hele herligheten er mesterlig anført av dirigent Johannes Gustavsson.
Det Norske Blåseensembles nyttårskonserter har klistret seg fast i publikums bevissthet gjennom en årrekke. Det knyttes store forventninger til dirigent, solister og repertoar og for mange er konsertene en kjær tradisjon. Og årets konserter står selvsagt ikke tilbake for tidligere nyttårsfeiringer!  
 
Musikkelskere i hele fylket kan glede seg til å oppleve karismatiske og internasjonalt anerkjente Johannes Gustavsson i eminent direksjon av det feststemte ensemblet. Oddur Jónsson er prisvinnende baryton og omtalt som en av vår generasjons mest betydningsfulle islandske sangere. Som hele Østfolds orkester er det gledelig å ønske Fredrikstadjenta Ida Gudim velkommen til scenen. Ida har for lengst sunget seg fra «ung og lovende» til en fullblods og velutdannet lyrisk sopran i nasjonal målestokk.
 
Det Norske Blåseensemble setter stor pris på det gode samarbeidet med kulturskolene i fylket og viderefører også tradisjonen med å invitere et knippe av fremtidens musikere til scenen.  
 
Når vi til slutt reiser glassene i en imaginær nyttårsskål, er det selvsagt akkompagnert av gallaklassikerne Radetzky Marsj og Champagnegaloppen.
 
Vel bekomme!
 
 

​*Konsertene i Halden og Moss inngår i Det Norske Blåseensembles abonnementstilbud.

Lyst til å bli abonnent? Les mer her.

Medvirkende

Det Norske Blåseensemble,

Andre relaterte konserter

BrahmsRequiem980x650
Klassisk
J. Brahms: Ein deutsches Requiem
30.10, 31.10, 02.11, 03.11
Hamar, Sandefjord, Fredrikstad, Oslo
Kjøp billett / LES MER
the-mission
Klassisk
The Mission
14.11, 15.11
Halden, Fredrikstad
Kjøp billett / LES MER
juleoratoriet
Klassisk
J. S. Bach: Juleoratoriet
04.12, 05.12, 06.12
Sarpsborg, Halden, Moss
Kjøp billett / LES MER