dnbe_3D_no-svart-trykk
Dweezil_live%20nation_980x650

Dweezil Zappa and special guests: The Norwegian Wind Ensemble

Billetter

24.11
KL 19.30
Konserthuset Göteborg - Gøteborg
25.11
KL 19.00
Sentrum Scene - Oslo
Dweezil Zappa kommer endelig tilbake til Europa! Denne gangen for å feire 50-årsjubileet til klassikeren «Hot Rats» – med Det Norske Blåseensemble som «special guests». Dweezil selger ut konsertarenaer hvor han enn spiller, og konsertene er alltid en happening preget av skyhøy stemning.
Frank Zappa har hatt en enorm betydning for populærmusikken, og etter hans død i 1993 har sønnen Dweezil turnert med sin fars musikk for å nå frem til nye generasjoner – og selvsagt også til gamle fans. Frank debuterte i 1966 med The Mothers of Invention og albumet Freak Out!.
 
Det Norske Blåseensemble har levd tett på Zappas eventyrlige verden i mange år, anført av ensemblets ‘Zappa-primus motor’ Stian Aareskjold. Hans arrangementer pryder også CDen The Brass from Utopia – A Frank Zappa Tribute (2013). Siden utgivelsen har ensemblet spilt konsertversjoner en rekke ganger, til store glede for Zappa-fans i Norge.
 
Med markeringen av 50-årsjubileet til Hot Rats kan Det Norske Blåseensemble skilte med tre ganger samarbeid med Dweezil Zappa om hans europaturneer. Denne gangen gjester ensemblet ved konsertene i Oslo og Gøteborg. Tidligere har de gjestet i Dweezils hyllester Zappa Plays Zappa og 50 years of Frank.  
 
 
 

Medvirkende

Det Norske Blåseensemble,

Andre relaterte konserter

julekonsert(1)
Session
Julekonsert med Det Norske Blåseensemble og Knut Anders Sørum
13.12, 18.12, 19.12
Halden, Fredrikstad, Moss
Kjøp billett / LES MER